5 Mayıs 2011 Perşembe

Alman Modacılara New York'ta Yoğun İlgi

New York Moda Fuarına Katılan Alman Modacılar Büyük İlgi Gördü.
       New York moda fuarına katılan Alman modacılar büyük ilgi gördü.
Train New York ve Platform2 Moda Fuarı, 20'inci yüzyıl yapımı eski tren istasyonu Terminal Stores'ta açıldı.
2008-2009 Sonbahar-Kış kreasyonlarının sergilendiği fuara, ABD, Belçika, Brezilya, Kanada, Fransa, Almanya, İtalya, Japonya, Rusya, Güney Kore, İspanya, Hollanda, İngiltere ve Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 30 ülkeden bağımsız modacılar ve firmalar katıldı.
9-11 Şubat tarihleri arasında açık kalan fuarın, en yeni tasarımların ABD pazarında yer bulması açısından önemli bir yere sahip olduğu belirtildi. 100'den fazla modacı ve firmanın katıldığı fuarda Almanya modacılar, Anett Röstel, Anita Karthau, Branka Donassy, Jutta Nordheim, Peter O. Mahler ve firmalar, Mayer, Mo Koshji, Elemente Clemente, Ivanka Kubber, Riana ve Tutta Natura ile temsil edildi.
Gördükleri ilgiden memnun olduğunu dile getiren Alman modacılar, fuardan olumlu sonuç aldıklarını ifade etti. Ünlü Alman Modacı Peter O. Mahler'in müşterilerinden Clore Gordista, "Peter O. Mahler, Alman stilinin muhteşem bir örneği. Pratiklik, orijinal üretim ve eşsiz tasarımın bir kombinasyonu. Kadınlar giyimde kadınsı tasarımlar ister. Peter bunu temsil ediyor" dedi.
Jutta Nordheim'in müşterileri Kati Koos Bari ve Siga Bari ise fuar ve ürünler karşısındaki düşüncelerini, "Gerçekten muhteşem. Heyecan verici, farklı ve alışılmadık ürünler burada" diye ifade etti.
Alman Firması Black Label'ın Amerikalı tasarımcılarından Stephen Jaffe ise fuarın tüm ülkelerden birbirinden farklı tasarımları biraraya getirdiğini söyledi.
Fuar sorumlusu Frederic Viguerie fuara yaklaşık 150 modacı ve firmanın katıldığını, açık kaldığı 3 günde 3 bin kadar alıcının ziyaret ettiğini açıkladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder